Interim- en projectmanagement

Een belangrijk aspect dat om de hoek komt kijken bij de uitvoering van gebiedsontwikkelingsprojecten is de beheersing van de factoren tijd, geld en arbeid.

Het antwoord? Zorg ervoor dat u projectmatig werkt. Zo kunt u de grip houden, op procedures, tijd, personele inzet en dus kosten.

Bij complexe projecten vormen de juridische factoren een belangrijke en niet te onderschatten risicofactor. Voor de beheersing hiervan heeft u een goede juridische procesbegeleider nodig.

Lees meer: Interim- en projectmanagement

Gebiedsontwikkeling

De traditionele gebiedsontwikkeling in Nederland zit in zwaar weer. Projecten lopen niet, corporaties hebben het moeilijk als gevolg van regeringsbeleid, de gemeentelijk grondexploitaties vertonen grote tekorten als gevolg van achterblijvende opbrengsten.

Ik ben er van overtuigd dat we aan de het begin staan van grote veranderingen in de gebiedsontwikkelingspraktijk (gebiedsontwikkeling 3.0). De oude werkwijzen en verdienmodellen werken niet meer en zijn achterhaald. Dat heeft de vastgoedcrisis inmiddels wel duidelijk gemaakt.

Lees meer: Gebiedsontwikkeling

Juridisch Advies

Ik adviseer organisaties, voornamelijk lokale en regionale overheden maar ook MKB-bedrijven over juridische vraagstukken op het gebied van privaatrecht, vastgoed, grond en gebiedsontwikkelingsprojecten. Inhuur op project of interim basis is daarbij mogelijk.

Vanwege mijn jarenlange ervaring in de verschillende juridische disciplines en functies, zowel aansturend als uitvoerend,is een snelle aanpak en inzetbaarheid mogelijk. Dit scheelt uw organisatie tijd en geld.

Lees meer: Juridisch Advies

Borgman Juridisch Advies

Snel naar:

Netwerk van adviseurs

Tevens beschikken wij over een breed netwerk van adviseurs en specialisten waarmee wij al lange tijd samenwerken en die wij persoonlijk kennen

Contact

Bakboord 77
1602 CB
Enkhuizen

06 417 848 64

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.